Hjælp

Frequently asked questions

På ingen måde! Vi sælger aldrig dine personoplysninger, og JobFind lever, selvfølgelig, op til reglerne om GDPR

Nej, virksomheder har ikke adgang til din profil, og vores database kan ikke søges i. Kun hvis du vælger at ansøge et job, bliver din profil synlig for den pågældende virksomhed. 

Hvis du vil øge din chance for at få det job, du ønsker, skal du sørge for, at din profil er komplet med links til porteføljer eller andre online CV’er. Hvis du vil overvåge efter jobkode, skal du vælge “Kategorier” og derefter vælge de mærker, der passer til dine behov, krav og interesser.

Før du beslutter dig for at slette din profil, vil vi gerne minde dig om, at din profil er helt anonym, og at virksomheder ikke har adgang til din profil, medmindre du ansøger om et job. Når det er sagt, når du sletter din profil, vil den forblive deaktiveret i 30 dage og i løbet af denne tid kan du stadig logge ind på din profil når som helst, hvis du fortryder, og alle dine data vil blive gendannet. Efter 30 dage slettes din profil, inklusive data, programmer og vedhæftede filer, permanent.

Du kan altid skrive til os på info@jobfind.com og vi vil være glade for at hjælpe dig ud. Du kan også kontakte os via vores Facebookside, JobFind

Med din profil kan du overvåge job, du kan lide, i henhold til deres tags, type og placering, og få notifikationer hvis noget relevant dukker op. Hvis du vil holde øje med jobkoder, skal du vælge “Kategorier” og derefter vælge de mærker, der passer til dine behov, krav og interesser.

Når du ser et job, der interesserer dig, skal du blot klikke på “søg job”, så tager det kun et par sekunder at sende din ansøgning. Husk, at vi anbefaler at du udfylder din profil så meget som muligt. 100% færdiggørelse af din profil kan øge dine chancer for at blive udvalgt til en samtale.  Under ansøgningsprocessen kan virksomhederne bede dig om at besvare yderligere spørgsmål, så hvis du er grundig på din profil, kan virksomheden lære dig bedre at kende, og din chance for at blive kaldt til samtale er større. 

På ingen måde! Vi sælger aldrig dine personoplysninger, og JobFind lever, selvfølgelig, op til reglerne om GDPR

JobFind er en helt anonym platform, hvor du kan gennemse jobs, uden at din aktivitet bliver vist offentligt. Ingen har adgang til din profil undtagen dig! Det eneste tidspunkt, hvor dine data deles, er når du beslutter dig for at ansøge om et job, og du deler det på dine sociale medier. Virksomheder har ikke adgang til vores brugere, og vi giver ikke brugerdata videre til virksomheder eller tredjeparter.

Du kan søge efter job, men kun hvis du er logget ind. Du skal altså bruge en profil. Det er heldigvis nemt - du kan bruge dit Facebook login, logge ind via e-mail eller via dit telefonnummer. Gå ikke glip af noget, bare log ind med det samme.

Der er ingen gebyrer for jobsøgende, JobFind er 100% gratis for dem der ansøger om et job.